15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανδρουλάκης – Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει – Θα τιμήσω την εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Θα τιμήσω την εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία» είπε μεταξύ άλλων η Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δήλωση μετά την επικράτησή του στις εκλογές για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν τη διαδικασία» είπε.

Η κυβέρνηση απέναντι στη «Λερναία Υδρα» της πανδημίας – Οι 4 παράμετροι που θα κρίνουν τα πάντα

Ολόκληρη δήλωση έχει ως εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή την πολύ μαζική διαδικασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, που δώσαμε έναν αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, με αξιοπρέπεια και ενότητα. Την ενότητα που είναι και η βασική παρακαταθήκη της αείμνηστης Προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά.

Από την αρχή αυτής της προσπάθειας, είπα ότι η δύναμη μου είναι η βάση της Παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου έκαναν και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση, για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

Η Δημοκρατική Παράταξη απόψε επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

Δασκαλάκης, Παπαδημητρίου, Σελλής…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό