20 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ανδρουλάκης: «Θα κάνω αλλαγές και διορθώσεις από Δευτέρα» – «Καρφί» για τα… μαθηματικά του Δούκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που αναδείχθηκε νικητής στον Α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, έστειλε μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, εφόσον φυσικά κόψει πρώτος το νήμα και στις κάλπες της προσεχούς Κυριακής.

«Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα», σχολίασε για τη διαδικασία των εκλογών. «Βγήκε κερδισμένο το ΠΑΣΟΚ, να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν», τόνισε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10) στο Mega, υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» και αυτό «το πιστώνει» στον ίδιο μεγάλη μερίδα των φίλων του κόμματος. Όπως ανέφερε, στόχος του είναι το ΠΑΣΟΚ να μην είναι ένα «κόμμα συμπλήρωμα» αλλά ένα «κόμμα με μεγάλες φιλοδοξίες».

Υποσχέθηκε ότι εφόσον εκλεγεί την Κυριακή, από την επόμενη κιόλας ημέρα θα υπάρξουν αλλαγές και διορθώσεις στο κόμμα για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των πολιτών. Χρειάζεται – όπως είπε – «να βρούμε επικοινωνιακό βηματισμό καλύτερο» γιατί υπάρχουν μεγάλα κοινωνικά θέματα που πρέπει να αναδειχθούν. Μίλησε για «πιο ριζοσπαστική επικοινωνιακή πολιτική» αλλά συμπλήρωσε πως θα γίνουν αλλαγές και σε θέματα οργανωτικά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αντέκρουσε το ισχυρισμό του Χάρη Δούκα ότι «το 70% θέλει αλλαγή ηγεσίας», λέγοντας πως επειδή και εκείνος και ο ίδιος είναι μηχανικοί «πρέπει να ξέρει καλά μαθηματικά, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού θα μπορούσε να πει κανείς πως το 80% λέει ότι κακώς κατέβηκε» αφού οι ψηφοφόροι πήγαν και επέλεξαν συγκεκριμένα πρόσωπα. 

«Αν επιβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου θα δείτε ότι όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο. Είναι θέμα ανάγκης. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι η πατρίδα μας χρειάζεται ένα χρήσιμο κόμμα που παράγει έργο. Όλοι οι υποψήφιοι μπορούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να λειτουργούμε με ενότητα και σοβαρότητα. Όλα αυτά γίνονται για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη ΝΔ, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, να την αντικαταστήσουμε και να γίνουμε μία κυβέρνηση που θα προσφέρει σημαντικές αλλαγές», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σημείωσε ακόμη ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο, από τα άλλα δύο που κυβέρνησαν, το οποίο έχει ανοδική πορεία» ενώ αντίθετα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν πτωτική τροχιά. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, αξιόπιστοι, υπεύθυνοι, προγραμματικοί, χωρίς λαϊκισμούς», είπε.

Τέλος, επανέλαβε ότι είναι θετικός σε ένα debate με τον Χάρη Δούκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό