26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ανδρομάχη- Γιώργος Λιβάνης: Το φύλο του μωρού τους και το gender reveal πάρτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Γιώργος Λιβάνης μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Το πρωτότυπο gender reveal πάρτι, το look της εγκυμονούσας και το ιδιαίτερο δώρο του τραγουδιστή.

Την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης οι οποίοι σε περίπου τρεις μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Πριν από μερικές ημέρες η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός μέσα από ένα Instagram post όπου πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ανδρομάχη- Γιώργος Λιβάνης: Η φιλία που οδήγησε σε ένα θυελλώδη έρωτα και τη δημιουργία οικογένειας

Το εντυπωσιακό gender reveal και το φύλο του μωρού τους

Το βράδυ της Δευτέρας (27/05) η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης διοργάνωσαν ένα πρωτότυπο gender reveal πάρτι, λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα γιόρτασαν το φύλο του μωρού.

Η τραγουδίστρια κυοφορεί αγοράκι και έτσι σε λίγους μήνες ο Λιβάνης junior θα έρθει στον κόσμο για να ολοκληρώσει την ευτυχία των δύο καλλιτεχνών. Το εντυπωσιακό σπίτι στο οποίο διοργανώθηκε το πάρτι ήταν στολισμένο με μπλε και ροζ μπαλόνια ενώ λίγο αργότερα το ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του παιδιού με ένα μπλε καπνογόνο.

https://www.instagram.com/reel/C7fIidFIyJI/

«Το 10άρι της ομάδας έρχεται! Η μαμά σου κι εγώ σου το αφιερώνουμε. Σε αγαπάμε πολύ», έγραψε ο Γιώργος Λιβάνης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Για την περίσταση η εγκυμονούσα επέλεξε ένα maxi καφέ φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers ενώ ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με ένα casual total black look.

Ο τραγουδιστής έλαμπε από ευτυχία και πανηγύρισε κρατώντας ένα παιδικό φορμάκι που έγραφε «Λιβάνης 10», το οποίο φέρεται να έφτιαξε για τον γιο του.

Λιβάνης-Δημητροπούλου επέλεξαν να παίζει στα ηχεία ένα πολύ συμβολικό τραγούδι, το ντουέτο τους με τίτλο «Η αγάπη αυτή». Το συγκεκριμένο κομμάτι περιγράφει τη σχέση τους και όπως είναι λογικό έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για το ζευγάρι.

Οι αποκαλύψεις της Ήβης Αδάμου για τη συμμετοχή της στη Eurovision και τα σχόλια για την Ανδρομάχη

Tα τρυφερά σχόλια των celebrities

Mέσα σε λίγες ώρες το post του ζευγαριού ξεπέρασε τα 32 χιλιάδες likes και συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια, με φίλους και θαυμαστές να στέλνουν εγκάρδιες ευχές για το νέο μέλος.

«Δεν υπάρχουν καν λόγια🥹🩵♾️Σ’αγαπάωωω @giorgos_livanis 🫂», έγραψε η Ανδρομάχη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Βασιλική Μιλλούση, O ZAF και αρκετοί ακόμα ευχήθηκαν στο ζευγάρι «με το καλό» και έδειξαν τον ενθουσιασμό τους.

«Με το καλό», σχολίασε η Βασιλική Μιλλούση.

Ela Ανδρομάχη! Η εμφάνιση της Κύπρου στον ημιτελικό της Eurovision ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα

https://www.instagram.com/reel/C7SIYBMsEq1/

To ερωτευμένο ζευγάρι έχει ενεργή παρουσία στα social media και δημοσιεύει αρκετά s όπου τραγουδούν αγκαλιασμένοι. Πρόσφατα οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν στο «Παρέα στον Sfera» και μίλησαν στη Ράνια Κωστάκη για τη γνωριμία τους αλλά και το νέο μέλος που έρχεται σύντομα.

https://www.instagram.com/reel/C7E0NzzKdmr/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.

κεντρικής: NDP



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό