31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την πρώην συνεργάτιδα του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για το Tv Queen, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε οτιδήποτε αφορά στην πρώην συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου.

«Έβλεπα τον αγώνα σε ένα tablet την ώρα του live, χωρίς αυτό να μου αφαιρεί τη δυνατότητα να παρακολουθώ τι γίνεται στην εκπομπή. Στο πρώτο ημίχρονο είχα απογοητευτεί, η αγωνία κορυφωνόταν και στα 4 λεπτά που περάσαμε μπροστά μου κόλλησε το τάμπλετ. Άκουσα από κάποιον ότι «το πήραμε» και δεν το πίστευα, νόμιζα ότι με τρόλαραν», περιγράφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του Star.

Όταν η ρεπόρτερ του Breakfast@Star του είπε πως η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την αντίδρασή του στη νίκη του Παναθηναϊκού, ο παρουσιαστής αρκέστηκε να απαντήσει: «Σε ευχαριστώ, καλημέρα, να είσαι καλά».

«Δεν μιλάω για την τηλεόραση. Μιλάω για τη Eurovision – την τελευταία φορά που βγήκα -, μιλάω για τα αθλητικά, είμαι μαθηματικός, μουσικός και ό,τι θέλετε από τα ερωτικά ως εμπειρία όχι ως δράση… και κοινωνιολογικά», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό