26.9 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν πήγε στην εκπομπή – Κινδύνεψε να πάθει σηψαιμία από μια κύστη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Buongiorno» μέσα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο καθώς χθες – εκτάκτως υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση λόγω μιας κύστης που την είχε αγνοήσει όπως παραδέχθηκε. 

«Είναι δύσκολο να είμαι μακριά σας, αλλά αυτό που τράβηξα εχθές ήταν λίγο ζόρικο. Τέλος καλό, όλα καλά. Και εχθές ήταν δύσκολα τα πράγματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όπως και η επέμβαση που έκανα μετά και ο τρόπος που έγινε. Ήταν επείγον γιατί εγώ δεν βάζω μυαλό… Έλεγα ότι δεν είναι τίποτα… Μου εξήγησαν ότι ήταν πολύ επείγον. Ήταν μία περίεργη κύστη που αν την άφηνα, μπορεί να είχα ισχυρές επιπτώσεις και δύσκολες. Σας μιλάει έναν άνθρωπος, που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια. Μου είπε ο γιατρός, ότι αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα από σηψαιμία. Χθες έδινα μάχη εγχειρισμένος να φύγω για να έρθω στην εκπομπή, και με κράτησαν με τα χίλια ζόρια. Το κλίμα της εκπομπής είναι μοναδικό και είναι το κλίμα οξυγόνο για μένα, γι’ αυτό θα κάνω τα αδύνατα δυνατά τη Δευτέρα να είμαι εκεί», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Φαίη Σκορδά και η υπόλοιπη ομάδα του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και την επιθυμία τους να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό