32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ανατροπή: Κανονικά οι παραστάσεις της Πάολα – Διαψεύδει τα περί «λουκέτου» το νυχτερινό κέντρο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Νόμιμα αδειοδοτημένος και οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά». Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση-απάντηση από τον χώρο που τραγουδάει η Πάολα και όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, θα σφραγιστεί την Τρίτη 11 Ιουνίου λόγω ηχορύπανσης.

Η Πάολα έκανε πρεμιέρα μόλις στις 24 Μαΐου στο κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στην περιοχή του Μύλου, στην Ανδρέα Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι λόγω ηχορύπανσης το μαγαζί σφραγίστηκε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τοπικά μέσα το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο, έβαλε ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετά από πολλές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες για ηχορύπανση συνεχίζονταν.

Έμμεση αναφορά στο θέμα είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, κατά την επίσκεψή του σε χώρο πρασίνου που δημιουργήθηκε πρόσφατα στη δυτική πλευρά της πόλης.

Αναφερόμενος στη Β’ Δημοτική Κοινότητα, είχε υπογραμμίσει πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν περιορίζεται μόνον στην καθαριότητα της περιοχής αλλά επεμβαίνει και στην αστυνόμευση ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας ειδικά γύρω από τη Γιαννιτσών αλλά και σε καταστήματα που όπως είχε πει, λειτουργούν παράνομα στην ευρύτερη περιοχή.

«Κανονικά οι παραστάσεις»

Σε μια πρώτη αντίδραση το νυχτερινό κέντρο μέσω ενός story στο Facebook, διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περι λουκέτου, διεκρινίζοντας ότι οι παραστάσεις θα γίνουν κανονικά, καθώς ο χώρος λειτουργεί με βάσει τις ισχύουσες νόμιμες διατάξεις.

Συγκεκριμένα στην εν λόγω ανάρτηση αναφέρει: «Ο πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ του οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά».

Facebook

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό