18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανατροπή! Η απόφαση της Kim Kardashian για τον Kanye λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ό,τι και να γίνει, στο τέλος της ημέρας, σκέφτεται τα παιδιά της.

Η Kim Kardashian και ο Ye West έχουν πια χωρίσει. Καθώς φαίνεται, τα πράγματα είναι οριστικά. Δεν είναι απλώς ένας τσακωμός ή σύννεφα στη σχέση που πολλές φορές είχαν προμηνύσει τα Μέσα. Το διαζύγιο έχει πάρει νομική διάσταση από τον περασμένο Φεβρουάριο και, κάπως έτσι, μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, ζουν πια χώρια.

Η Kim έχει, μάλιστα, προχωρήσει τη ζωή της με τη σχέση της με τον Pete Dason, μέχρι που σκέφτεται και να πετάξει και το «West» από το όνομά της. Ο Ye, από την άλλη, μάλλον δε λέει να πάει παρακάτω, αφού έχει δηλώσει και δημόσια ότι τη θέλει πίσω. Τα Χριστούγεννα, ωστόσο, είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίσταση και όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει. Θα τα περάσουν μαζί ή θα προτιμήσουν διαφορετικούς δρόμους;

Η Κim Kardashian θέλει να βγει το διαζύγιο εδώ και τώρα: Όσα ζητάει από τον δικαστή

Θα περάσει η Kim τα Χριστούγεννα με τον Ye;

Η Kim Kardashian αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα με τον Ye, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους και τη νέα της σχέση με τον Dason. Άλλωστε, τα παιδιά θέλουν και τους δύο τους γονείς σε τέτοιες γιορτινές μέρες.

«Η Kim και ο Kanye πάντα αγαπούσαν να κάνουν μαζί Χριστούγεννα και θέλουν να κάνουν όσα περνούν από τη δύναμή τους για να διατηρήσουν μία κανονική ζωή για τα παιδιά τους παρά τον χωρισμό τους», είπε πηγή στο Hollywood Life.

Η Kim θέλει ο Ye να παραμείνει στη ζωή των παιδιών, γι’ αυτό και προσπαθεί να μην τον αποκλείει από σημαντικές γιορτές. Όσον αφορά στον Dason, προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν πρόκειται να βρίσκεται στο τραπέζι μαζί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεκροί βρέθηκαν οι γονείς της Alicia Witt – Η πρώτη εικόνα για τους μυστηριώδεις θανάτους
Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστούγεννα χωρίς τον William και την Kate αλλά δεν θα είναι μόνη
Η Eva Longoria γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το μαγιό της και ετοιμάζεται να γίνει παρουσιάστρια

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό