25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ανατριχιαστικός» Πέσιτς – Έτρεξε με κάταγμα για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγωνιστική δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζεται, με τα αθλήματα του στίβου να έχουν ξεκινήσει κανονικά στο Παρίσι. Ο Ντάρκο Πέσιτς από το Μαυροβούνιο, σίγουρα τράβηξε όλα τα βλέμματα, σε μία… ανατριχιαστική στιγμή στη Γαλλία. Ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι είχε κάταγμα στο πόδι, αποφάσισε να διαγωνιστεί κανονικά και να τρέξει, για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή το 2020.

Διαβάστε όσα είπε ο Πέσιτς

«Μέχρι σήμερα, δεν καταλάβαινα το σύνθημα “Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι περισσότερο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες”. Άρα σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία για μένα. Είμαι ο γιος του αείμνηστου Veliša Pešić, ο οποίος με μύησε σε όλη αυτή την ιστορία και ο οποίος, από το 2020, όταν έφυγε ξαφνικά, μου έκανε αυτό το μονοπάτι δύσκολο και σήμερα, προς τιμήν του, έτρεξα αυτόν τον αγώνα με σπασμένο πόδι.

Η ιατρική ομάδα του Μαυροβουνίου προσπάθησε πραγματικά να κάνει τα πάντα για να με κάνει σε φόρμα για αυτόν τον αγώνα. Παρά τις καλοπροαίρετες συμβουλές να μην τρέξω, γιατί θα μπορούσα να διακινδυνεύσω την καριέρα μου. Είμαι το αφεντικό της καριέρας μου αν το τίμημα είναι για αυτό να είναι ο τελευταίος μου αγώνας στην καριέρα μου, ας είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ας είναι για τον πατέρα μου, δεν θα το μετανιώσω σίγουρα. Στο μυαλό μου ήταν μόνο ο πατέρας μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό