26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Αναστασία: Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα -Ο Υποχθόνιος ήταν ο πρώτος που με πρόσεξε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέου, νεαρή τραγουδίστρια, Αναστασία, ήταν καλεσμένη  στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη διαχείριση της επιτυχίας και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν.

Σε ό,τι αφορά τα Μέγαρα, όπου μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα, η Αναστασία αστειεύτηκε με τους παρουσιαστές της εκπομπής, κάνοντας λόγο πως θα μπορούσε να γίνει δήμαρχος της περιοχής.

«Ήμουν μέσα σ’ όλα, θα μπορούσα να είμαι δήμαρχος στα Μέγαρα. Έχω περάσει τέλεια με όλους τους φίλους μου» είπε η Αναστασία για τα παιδικά της χρόνια, που ήταν κομβικά για τη μετέπειτα επιτυχία της.

«Προσπαθώ να γίνω επαγγελματίας και όντως δουλεύω κάθε μέρα, όλη μέρα. Είμαι χαρούμενη που έχω κερδίσει αυτό τον κοινό. Από το μικρό κοινό, με μαθαίνει και η οικογένεια. Δεν έχω βάλει ποτέ στόχο για τίποτα. Μου αρέσει να ζω τη ζωή μου κάθε μέρα. Όταν έγινε ξαφνικά το Αμαρτίες, τα έχασα. Ήμουν ένα χρόνο πριν στην δισκογραφική μου εταιρεία αλλά ήμουν 17 ετών και δεν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε κάτι. Ο Υποχθόνιος αντέδρασε στο story μου και του λέω “Άσε τις αντιδράσεις και έλα να πιάσουμε δουλειά”.

Πήγα στο στούντιο, ήταν εκεί ο μάνατζέρ μου και παραγωγός κι αυτό ήταν! Πήγα να με ακούσουν. Όταν έκλεισα τα 18, πήγα στο στούντιο, είδα κάποια τραγούδια και διάλεξα τις Αμαρτίες. Το ανέβασα μόνη μου στο TikTok. Μέσα σε μια μέρα είχε πάρει πολλή απήχηση. Δεν ξέραμε από TikTok, τι είναι τα νούμερα, τι είναι τα live. Μέσα σε μια μέρα έκανε πάνω από μισό εκατομμύριο views».

«Όταν δεν είμαστε σε αυτόν τον χώρο και είμαι σαν παιδί, μόνο το να σε κοιτάξει ένας καλλιτέχνης “τρέμεις”. Όταν γίνεσαι εσύ ο καλλιτέχνης και πρέπει να διαχειριστείς ότι “πρέπει να μείνω ψύχραιμη”, είμαι ο εαυτός μου, έχω πολύ άγχος. Στον Γιώργο Μαζωνάκη που ήμουν και 18, μου έφυγε…δεν θα το πω!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό