15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναστέλλεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης -Τι συνέβη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από την παράσταση φαίνεται πως την…γρουσούζεψε

Αναστέλλονται οι παραστάσεις του «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΥ» στην Κύπρο, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης, για λόγους υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Όπως μετέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και μάλιστα, η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου με κλάματα.

«Όταν έφτασε στην Κύπρο και πήγε στην πρόβα, αισθάνθηκε πόνο στην πλάτη και στο στήθος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τον πήγαν στο νοσοκομείο, τον κράτησαν 3 μέρες και υπέγραψε μόνος του να φύγει. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν κάνει να φύγει και ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Το οξυγόνο του δεν είναι καλό. Δεν έχει κορονοϊό έχει λοίμωξη β’ βαθμού. Οι γιατροί τον παρακάλαγαν να μη φύγει. Έλεγε ότι θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός από το θέμα υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη, η παράσταση αναστέλλεται και λόγω ενός θέματος της Ελένης Φιλίνη με τη μέση της, αλλά και εξαιτίας δύο κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην παραγωγή.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό