12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΙΛΑΝ

SPORT24.GR
05.12.2022 | 16:03

2022 MARTIN MEISSNER / ASSOCIATED PRESS

Την επέκταση του συμβολαίου του με τη Μίλαν αναμένεται να υπογράψει μετά το τέλος του Μουντιάλ 2022 ο Ολιβιέ Ζιρού, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φραμπρίτσιο Ρομάνο.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Ολιβιέ Ζιρού έγραψε ιστορία, αφού με το γκολ που σημείωσε στο 44ο λεπτό απέναντι στην Πολωνία έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Γαλλίας, φτάνοντας τα 52 τέρματα και ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί.

Την ώρα που ο 36χρονος έγραφε ιστορία, όμως, πανηγυρίζοντας την πρόκριση των “μπλε” στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022, η… τύχη του δούλευε και στην Ιταλία, αφού όπως φαίνεται η Μίλαν ετοιμάζεται να του κάνει πρόταση για επέκταση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο που ειδικεύεται σε θέματα μεταγραφών, ο ιταλικός σύλλογος ετοιμάζει το νέο συμβόλαιο που θα προσφέρει στον Γάλλο, το οποίο αναμένεται να υπογραφεί μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Κατάρ.

Αυτή τη στιγμή ο Ζιρού είναι επικεντρωμένος στους στόχους της εθνικής του, ωστόσο, σύμφωνα με τον Ρομάνο, είναι και δική του επιθυμία να ανανεώσει με τους “ροσονέρι”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό