24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανανέωση (μικρής κλίμακας) για το Honda HR-V

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της τελευταίας, 3ης κατά σειράς γενιάς, του HR-V Honda παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοσή του για την Ευρώπη.

Φυσικά η υβριδική του τεχνολογία e:HEV διατηρείται όπως διατηρείται και η κίνηση στους εμπρός τροχούς (FWD), ενώ από εκεί και πέρα οι αισθητικές αλλαγές είναι διακριτικές.

Η πιο σημαντική είναι η ανασχεδιασμένη μάσκα, η οποία εξασφαλίζει στο HR-V έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας περιλαμβάνει νέες εισαγωγές αέρα. Από εκεί και πέρα τα φώτα διαθέτουν σκούρες λεπτομέρειες και νέα γραφικά LED, ενώ προστέθηκαν και τρία νέα χρώματα για το αμάξωμα.

Η νέα έκδοση Advance Style Plus, που διατίθεται στη Βρετανία, βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας, διαθέτοντας πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, μάσκα σε απόχρωση Crystal Black και νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό, παραμένουν οι οθόνες των 7,0 και 9,0 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment, αντίστοιχα, ενώ το κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας έχει επανασχεδιαστεί για χάρη της εργονομίας και της πιο εύκολης πρόσβασης στην επιφάνεια ασύρματης φόρτισης smartphone.

Τα πολύ πρακτικά Magic Seats έχουν φυσικά διατηρηθεί, ενώ πλέον η ηχομόνωση είναι καλύτερη και τα φυμέ κρύσταλλα τζάμπα. 

Επίσης έχουν υιοθετηθεί νέες τεχνολογίες όπως το σύστημα Multi View Camera System και το βελτιωμένο Traffic Jam Assist, που παρέχει υποστήριξη διεύθυνσης σε συνθήκες στάσης και κίνησης.

Το σύστημα πρόωσής του συνδυάζει έναν κινητήρα βενζίνης i-VTEC 1.500 κυβικών με δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα κιβώτιο μονής σχέσης και μία μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 131 ίππους, που κινούν τους εμπρός τροχούς.  

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Honda HR-V e:HEV στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό