20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανανέωσε με τους Πειραιώτες έως το 2027 ο Ροντινέι – «Πάμε Ολυμπιακάρα!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ροντινέι, θα είναι και επίσημα στον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, καθώς η πλευρά του Βραζιλιάνου και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», τα βρήκαν σε όλα. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας στα social media.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροντινέι μετά την ανανέωση

«Δόξα τω Θεώ, κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα όνειρο, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, τον Ολυμπιακό. Ζω εδώ ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν παιδί, να παίξω στην Ευρώπη.Είναι κάτι που κατέκτησα στη ζωή μου, στη ζωή της οικογένειάς μου και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένιωσα την αγάπη των φιλάθλων για εμένα. Ό,τι κι αν ζω εδώ καθημερινά σε αυτόν τον σύλλογο με κάνει 100% χαρούμενο.

Στην Ελλάδα και στην Αθήνα, ένα μέρος που έχει αγαπήσει η οικογένειά μου. Σήμερα λοιπόν είναι μία ημέρα που θα τη θυμάμαι, μια όμορφη ημέρα που πραγματοποιείται ακόμη ένα όνειρό μου, να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού για κάποια χρόνια ακόμα.

Έτσι, όλοι μαζί με τους φιλάθλους να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια στο “Καραϊσκάκης” αλλά και εκτός έδρας, κυνηγώντας νέες κατακτήσεις για αυτόν τον σύλλογο. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ για την αγάπη που έχουν όλοι τους για εμένα. Ας συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με νίκες. Πάμε Ολυμπιακάρα».

Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο πλευρές, είχαν ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του Ολυμπιακού στον Πειραιά, προκειμένου για μία εποικοδομητική συζήτηση με στόχο την ανανέωση, η οποία έγινε και πραγματικότητα. Οι χρηματικές απολαβές του Ροντινέι, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές στον Τύπο.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη… φρεσκάρει τις συμφωνίες με τους Παναγιώτη Ρέτσο και Ανδρέα Ντόη, οι οποίες θα ολοκληρωνόντουσαν τον Ιούνιο του 2025.

Ο Ροντινέι, είναι παίκτης του Ολυμπιακού από τον Ιανουάριο του 2023, όπου ήρθε από την βραζιλιάνικη Φλαμένγκο. Με τους «ερυθρόλευκους», φυσικά ήταν ο παίκτης που βοήθησε στα μέγιστα για την κατάκτηση του Conference League τον Μάιο του 2024, έχοντας την περσινή σεζόν είχε 50 εμφανίσεις, ενώ «έγραψε» ΄τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό