16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Τζο Γκόμες

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λίβερπουλ υπέγραψε την Πέμπτη (7/07) στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων» ο Τζο Γκόμες.

Ο 25χρονος αμυντικός «μετακόμισε» στο Άνφιλντ από την Τσάρλτον το καλοκαίρι του 2015 κι έκτοτε έχει κάνει 142 εμφανίσεις, κατακτώντας παράλληλα με την ομάδα του το Champions League, την Premier League, το FA Cup, το Λιγκ Καπ, το Ευρωπαϊκό Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του ο Γκόμες έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ: «Είναι προφανώς μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου. Άλλο ένα που ονειρεύεσαι κανείς ως παιδί κι ένα που δεν το θεωρώ δεδομένο.

Είναι ένα απίστευτο μέρος να βρίσκεσαι εδώ. Για μένα βρίσκομαι ίσως σ΄ ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- κλαμπ στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η ευκαιρία να παρατείνω τη διαμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση, πραγματικά.

Προφανώς, είμαι εδώ αρκετό καιρό τώρα, αλλά νιώθω ακόμα νέος και τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά μου. Έχω περισσότερα να μάθω και χρόνο να το κάνω. Νομίζω ότι έχω τη δυνατότητα εδώ για να το κάνω με τον προπονητή και το επιτελείο και φυσκικά τους συμπαίκτες μου, για να βεβαιωθώ ότι τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά».

Οι τραυματισμοί εμπόδισαν μέχρι τώρα τον Γκόμες να καθιερωθεί στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, έχει καθιερωθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, λειτουργώντας ως κεντρικός ή δεξιός μπακ.

Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος αγωνίστηκε 21 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, αλλά και να διεκδικήσει μέχρι το φινάλε την Premier League και να παίξει στον τελικό του Champions League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό