28.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

«Αναμενόμενο ότι θα τον σκοτώσουν»: Νέα μαρτυρία για τον 54χρονο που εκτελέστηκε στο Ψυχικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης για τον 54χρονο τοπογράφο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Τρίτης (2/7) στο Ψυχικό, μετά από μπαράζ πυροβολισμών που δέχθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα.

«Για όσους γνώριζαν το θύμα και ιδίως τις συναναστροφές του και τη δράση του τα τελευταία χρόνια, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο ότι θα τον σκοτώσουν», ανέφερε στο MEGA ο Στέλιος Γκαρίπης.

«Φαινόταν μία αλλαγή στη συμπεριφορά του, η οποία ήταν ριζική», είπε χαρακτηριστικά. «Όλοι τον γνωρίσαμε ως ίσως τον καλύτερο τοπογράφο, με πάρα πολλές γνώσεις. Είχε αναλάβει και είχε χαρτογραφήσει για το Κτηματολόγιο όλη τη Μύκονο. Ήξερε απ’ έξω και την τελευταία πέτρα του νησιού», υπογράμμισε ο δικηγόρος.

«Ήξερε πάρα πολύ καλά και τη νομοθεσία. Ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος», πρόσθεσε. Σημείωσε ακόμα ότι ο 54χρονος Π.Σ. «βοηθούσε τους πάντες». «Εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές δωρεάν, όταν ζητούσα την άποψή του για τοπογραφικά ζητήματα», τόνισε.

«Πρόσωπα του περιβάλλοντός του τον ώθησαν σε άλλη κατεύθυνση»

«Για κακή του τύχη όπως φάνηκε, υπήρξε ένα γεγονός που του άλλαξε τη ζωή», επισήμανε ο Στέλιος Γκαρίπης, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας ότι επρόκειτο για «μία αλλαγή στην κατάσταση ενός φιλικού προσώπου».

«Γνωρίζουν όλοι ότι άρχισε να αναπτύσσει κάποιες άλλες δραστηριότητες. Άρχισε να ασχολείται με το real estate, με τακτοποιήσεις, αγοραπωλησίες, επέκτεινε τη δραστηριότητά του σε άλλα νησιά», ανέφερε, επιβεβαιώνοντας ότι ο 54χρονος είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα και με την Ίο.

«Υπήρξαν πρόσωπα δίπλα του που τον ώθησαν να ‘φύγει’ από το επιστημονικό κομμάτι που ήταν και να αναπτύξει άλλες δραστηριότητες, κυρίως το real estate», είπε ο Στέλις Γκαρίπης.

Ανέφερε, τέλος, ότι δεν είναι σίγουρο πως η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου έχει σχέση με το νησί της Μυκόνου, αλλά πιθανώς να σχετίζεται με τη δραστηριότητά του σε άλλη περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό