25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναμένεται σημαντική πτώση στις πωλήσεις το τρέχον τρίμηνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στην κοινωνία γίνονται αντιληπτές με το πέρας των ημερών και εκτός από την αλλαγή των συνηθειών του ανθρώπου η πανδημία προκαλεί προβλήματα στην οικονομία. Σύμφωνα με τελευταίες η πληροφορίες, η Goldman Sachs αναμένει πτώση στις πωλήσεις των iPhone κατά 36% το τρίμηνο που διανύουμε (Απρίλιο με Ιούνιο).

Μία αύξηση ίσως παρουσιαστεί κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους το οποίο η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone 12 τα οποία θα φέρουν νέο σχεδιασμό και θα υποστηρίζουν 5G. Έρευνα του Bloomberg στην οποία συμμετείχαν εφτά αναλυτές δείχνει ότι η Apple κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα πουλήσει περίπου 28 εκατομμύρια iPhone.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε και το δεύτερης γενιάς iPhone SE το οποίο έρχεται για να αντικαταστήσει το iPhone 8. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo θεωρούσε αρχικά ότι αυτό το iPhone θα φτάσει τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις το 2020 ωστόσο λίγο αργότερα άλλαξε την πρόβλεψη του στις 20-30 εκατομμύρια πωλήσεις.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ενδέχεται τα iPhone 12 να καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν εξαιτίας του κορονοϊού ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε έξαρση, σύμφωνα με την Foxconn όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό