20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώθηκε open beta δοκιμή για τον Μάρτιο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο έχουν μαρκάρει στα ημερολόγια τους την 6η Ιουνίου 2023 ως την ημέρα που θα μπορέσουν να πιάσουν στα χέρια τους το πολυαναμενόμενο Diablo 4. Όσοι, όμως, έχουν πραγματοποιήσει ήδη προπαραγγελία θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν αρκετές εβδομάδες νωρίτερα την εισαγωγή και το Act 1 του παιχνιδιού!

Η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διεξάγει δύο ανοικτές beta δοκιμές του Diablo 4 μέσα στο Μάρτιο σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες (PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One και Windows PC), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 17-19 Μαρτίου και από 24-26 Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει λογαριασμό battle.net για να εξαργυρώσουν τον κωδικό συμμετοχής.

Η open beta του Diablo 4 θα δώσει στους gamers την δυνατότητα να εξερευνήσουν την περιοχή Fractured Peaks, να ανεβάσουν το level του χαρακτήρα τους έως το 25, να παίξουν διάφορα side quests και να καθαρίσουν dungeons πέρα από την βασική ιστορία του Act 1. Η πρόοδος που θα σημειώσουν το πρώτο τριήμερο θα μπορεί να μεταφερθεί στο δεύτερο τριήμερο της beta δοκιμής, αλλά όχι στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό