18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανακοινώθηκε το reboot της σειράς, δείτε το πρώτο trailer

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και το Saints Row περνά σε φάση reboot από τις Deep Silver και Voltion. Οι δύο εταιρείες προχώρησαν στη σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο της Gamescom 2021 και παρουσίασαν το πρώτο trailer μαζί με λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Στο νέο Saints Row θα δούμε την ιστορία μιας ομάδας φίλων που σταδιακά ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια του υποκόσμου στη φανταστική πόλη Santo Ileso. Στην πόλη υπάρχουν ακόμη τρεις κύριες συμμορίες, οι Los Panteros, οι The Idols και οι Marshall, που μάχονται με τους Saints για το ποιος θα κυριαρχήσει.

Σύμφωνα με τη Voltion, το νέο Saints Row θα διαθέτει τον μεγαλύτερο κόσμο που έχουν φτιάξει ποτέ, αν και πάλι θα είναι sandboxed. Οι gamers θα έχουν αμέτρητες επιλογές διαμόρφωσης του κεντρικού χαρακτήρα (Boss), ενώ θα επιστρέψει και το co-op mode xωρίς να έχει γίνει γνωστό πόσους παίκτες θα υποστηρίζει.

Το Saints Row αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου 2022 σε Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Windows PC (αποκλειστικά στο Epic Games Store στην αρχή).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό