24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Rally Acropolis, με ειδικές σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Απομένουν 3,5 μήνες για την έναρξη του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις, και σήμερα η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό το πρόγραμμα του αγώνα. Έτσι, έπειτα από οκτώ χρόνια και έχοντας προσαρμοστεί στις προσταγές της εποχής, ο εθνικός μας αγώνας επιστρέφει στα “σαλόνια” του WRC.

Από τις 9 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, αγωνιζόμενοι, ομάδες και θεατές θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του εμβληματικού αγώνα, με την χάραξη του να είναι αντίστοιχη αυτής που τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους σπουδαιότερους του είδους: απαιτητικός, με μια διαδρομή σχεδόν 300 αγωνιστικών χιλιομέτρων, σκληρός, με ειδικές διαδρομές που φημίζονται για τον δύσκολο χαρακτήρα τους.

Ο σχεδιασμός του Ράλλυ Ακρόπολις θα φέρει κάθε εμπλεκόμενο από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα, παραμένοντας ανεπηρέαστος. Η σημαία της εκκίνησης του 9ου αγώνα του φετινού WRC θα πέσει κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ οι επόμενες τρεις ημέρες θα οδηγήσουν τα πληρώματα αρχικά νότια, προς την Πελοπόννησο, και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και στην ε.δ. Λουτράκι, που και πάλι θα φέρει την ομώνυμη πόλη στο επίκεντρο του θεσμού.

Η συνέχεια θα δοθεί στις ε.δ. Θήβα και Ελάτεια, ενώ οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά “υπόθεση” της κεντρικής Ελλάδας, όπου και το επίκεντρο του αγώνα (Λαμία), με τη σκυτάλη πλέον να παίρνουν κάποιες ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες, το Ελευθεροχώρι και για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αγώνα ο Ταρζάν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό