19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοινώθηκε ταινία Sonic the Hedgehog 3 και live-action σειρα Knuckles

Ειδήσεις Ελλάδα

Ασταμάτητη στις ανακοινώσεις της η Paramount, με την εταιρεία να αισθάνεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία της επερχόμενης ταινίας Sonic the Hedgehog 2 (πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2022) σε βαθμό που να ξεκινά ήδη την παραγωγή του τρίτου μέρους σε συνεργασία πάντα με τη SEGA!

Εκτός, όμως, από το Sonic the Hedgehog 3, η Paramount παρήγγειλε την παραγωγή live-action τηλεοπτικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Knuckles, η οποία προορίζεται για την υπηρεσία Paramount+ και μάλιστα με τη συμμετοχή του Idris Elba που έδωσε τη φωνή του στο Sonic the Hedgehog 2.

Όπως δήλωσε ο CEO της SEGA, Haruki Satomi,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την τρίτη κινηματογραφική ταινία Sonic και τη πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά στον κόσμο του Sonic για την υπηρεσία Paramount+. Η συνεργασία μας με την Paramount είναι εξαιρετική και είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τον κόσμο του Sonic the Hedgehog μαζί της. Το 2022 είναι χρονιά-ορόσημο για το Sonic με την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας τον Απρίλιο και τον ερχομό του παιχνιδιού Sonic Frontiers την περίοδο των εορτών.

Έχετε καταλάβει ότι τα τελευταία χρόνια έχουν μπλεχτεί ιδιαίτερα οι κόσμοι του gaming και του κινηματογράφου – τηλεόρασης…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό