29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε σήμερα (2/6) την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στις εκλογές του Ιουλίου (22/7).

Η ανακοίνωση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του πατέρα του και πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη, και της οικογένειάς του.

Ο νυν αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε ότι «οι εκλογές κρίθηκαν, χωρίς καμία έπαρση. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα στο ερασιτεχνικό και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για την ΚΕΔ και τον πρόεδρό της είπε πως «θα υπάρξει επιστολή στην UEFA και τον κ. Ροζέτι, για να υποδείξει εκείνος υποψήφιο. Όσον αφορά τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διαγωνισμός και κατόπιν θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας: «Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη “ΕΠΟ” και να στρίβει. Δε θέλουμε να γίνεται τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο».

Για να προσθέσει: «Σήμερα ήταν μια συγκέντρωση νίκης. Έχουμε ήδη 39 ψήφους και μία ακόμα Ένωση και τις μισές ΠΑΕ της Super League, αλλά και 4-5 Ενώσεις που μας στηρίζουν! Δεν έχει σημασία αν έχουμε αντιπάλους, όλους τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Ακόμα και όσοι δεν είναι εδώ, είναι συνάδελφοί μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό