27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ανακοινώθηκε η προβολή του Fast And Furious 10, τον Απρίλιο του 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η προτελευταία ταινία του franchise θα βγει στους κινηματογράφους στις 7 Απριλίου 2023, με τον Αμερικανοταϊβανέζο σκηνοθέτης Justin Lin να βάζει την υπογραφή του σε αυτή, και στην 11η ταινία του Fast And Furious.
Με την 11η ταινία, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των βασικών ταινιών, καθώς η πρώτη Fast and Furious ταινία γυρίστηκε το 2001 και τότε ο Vin Diesel ήταν 34 ετών, ενώ όταν γυριστεί η τελευταία ταινία, ο Diesel θα είναι 57 ετών.
Ο Lin έχει σκηνοθετήσει πέντε ταινίες του franchise, ξεκινώντας το 2006 με το The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Στο Fast And Furious 10 θα δούμε το Vin Diesel, μαζί με τους κύριους πρωταγωνιστές, όπως οι Sung Kang, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel και Michelle Rodriguez. Επιπλέον, όπως είδαμε στην τελευταία σκηνή του Fast And Furious 9, φάνηκε ότι ο χαρακτήρας του Jason Statham θα παίξει επίσης κάποιο ρόλο.

Το Fast And Furious 9 έχει εισπράξει πάνω από 680 εκατομμύρια δολάρια, με τα 200 εκατομμύρια από αυτά να προέρχονται από την Κίνα, ενώ τα 172 εκατομμύρια δολάρια της ταινίας ήρθαν από το αμερικάνικο box office. Για το 2021, το F9 είναι η τρίτη ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις, πίσω από τις Hi, Mom και Detective Chinatown 3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό