35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται το Νοέμβριο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσοι από εσάς θέλετε να κάνετε μια μικρή εικονική απόδραση θα χαρείτε να μάθετε ότι η Microsoft επιβεβαίωσε επιτέλους πότε θα κυκλοφορήσει το Microsoft Flight Simulator 2024.

Δεν θα περίμενε κανείς ότι κάτι σαν το Microsoft Flight Simulator θα ήταν ένα παιχνίδι που θα έπαιρνε μια ολοκληρωμένη συνέχεια, αλλά όπως ανακοίνωσε πέρυσι, πρόκειται να την αποκτήσει και κατά τη διάρκεια του σημερινού Xbox Games Showcase, επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Το trailer για το Microsoft Flight Simulator 2024, το οποίο μπορείτε να δείτε παραπάνω, όπως ήταν αναμενόμενο, έδειξε ένα σωρό διαφορετικά αεροσκάφη να πετούν σε εντυπωσιακά μέρη από όλο τον κόσμο.

Είναι μια πολύ όμορφη συνέχεια, και η Microsoft λέει ότι το παιχνίδι θα «εκμεταλλεύεται τις τελευταίες τεχνολογίες στην προσομοίωση, το cloud, τη μηχανική μάθηση, τα γραφικά και το gaming», κάτι που δεν σημαίνει πολλά. Αλλά, μοιάζει με μια συναρπαστική συνέχεια.

Όπως και το προηγούμενο παιχνίδι πριν από αυτό, θα είναι επίσης διαθέσιμο σε PC μαζί με το Xbox Series X/S, και όπως έχει επιβεβαιωθεί προηγουμένως από τη Microsoft, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Game Pass την πρώτη μέρα.

Το Microsoft Flight Simulator είναι στην πραγματικότητα μια αρκετά μακρόχρονη σειρά, ίσως εκπλαγείτε αν μάθετε, με το πρώτο παιχνίδι να κυκλοφορεί ήδη από το 1982. Το Microsoft Flight Simulator 2024 αποτελεί συνέχεια της έκδοσης του Flight Simulator 2020, η οποία περιλάμβανε μια σειρά από συνεργασίες σε τίτλους όπως το Halo και το Top Gun, κάτι που σίγουρα μπορείτε να περιμένετε και στη συνέχεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό