24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα HUAWEI Watch GT 3 και HUAWEI FreeBuds Lipstick

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαζί με το HUAWEI nova 9, η εταιρεία παρουσίασε επίσημα στην εκδήλωση της στη Βιέννη το νέο HUAWEI Watch GT 3 (διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις) και μια ειδική έκδοση των FreeBuds 4 που ονομάζεται HUAWEI FreeBuds Lipstick σε κόκκινο χρώμα με μια ιδιαίτερη πολυτελή θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι που θυμίζει κραγιόν.

Το HUAWEI Watch GT 3 έρχεται σε δύο εκδόσεις με διάμετρο 42mm (οθόνη 1.32’’ AMOLED) και 46mm (1.46’’ AMOLED), 4GB αποθηκευτικό χώρο, νέο οπτικό αισθητήρα TruSeen 5ης γενιάς για ακόμα καλύτερη παρακολούθηση του καρδιακού παλμού, διαρκή μέτρηση των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και φυσικά περισσότερα από 100 προγράμματα σωματικής δραστηριότητας. Αμφότερα είναι αδιάβροχα και συμβατά με συσκευές Android και iOS, ενώ η αυτονομία τους φτάνει αντίστοιχα έως τις 7 και έως τις 14 ημέρες.

Οι επίσημες τιμές του HUAWEI Watch GT 3 είναι €329 (42mm) και €349 (46mm), ενώ τα HUAWEI FreeBuds Lipstick θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη κλίμακα σε τιμή €249.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό