14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε ότι καταργεί τη λειτουργία των Stories

Ειδήσεις Ελλάδα

H ιστορία των…Stories ως χαρακτηριστικό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς πρωτοεμφανίστηκαν στο Snapchat με το Instagram να παίρνει τη σκυτάλη και να διακρίνεται σημαντικά γι’ αυτό. Στην συνέχεια ακολούθησαν το Facebook, Messenger, WhatsApp, Youtube, Skype, Spotify και εν τέλει το LinkedIn.

Πολλές πλατφόρμες ενίσχυσαν τη δυναμική τους λόγω των Stories, ωστόσο, αυτό δεν συνέβη και με το LinkedIn. Η επαγγελματικής φύσεως πλατφόρμα LinkedIn ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη λειτουργία των Stories, ειδοποιώντας τους χρήστες και τους διαφημιστές.

Σύμφωνα με το AdAge, οι επιχειρήσεις αποτελούν την μερίδα του κοινού που θα πληγεί περισσότερο από την απόφαση της εταιρείας, καθώς θα επηρεαστούν τα brands που έχουν πληρώσει για καμπάνιες που θα εμφανίζονταν μέσω των Stories.

Η ανακοίνωση του LinkedIn:

Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, καταργούμε την τρέχουσα εμπειρία των Stories και δεν θα μπορείτε πλέον να τα δημιουργείτε για σελίδες. Όλες οι διαφημίσεις με εικόνα ή βίντεο που σχεδιάζατε να προβάλετε στα Stories θα κοινοποιηθούν στo feed του LinkedIn. Εάν προωθήσατε ή χορηγήσατε μια ιστορία απευθείας από τη σελίδα σας στο Campaign Manager, αυτές οι ιστορίες επί πληρωμή δεν θα εμφανίζονται στo feed του LinkedIn και θα πρέπει να δημιουργηθούν ξανά στο Campaign Manager ως διαφήμιση εικόνας ή βίντεο.

Η senior director of product του LinkedIn, Liz Li ανέφερε ότι παρατήρησαν πως οι χρήστες δεν ήθελαν ανεπίσημα βίντεο στο προφίλ τους και ότι θα επαναπροσδιορίσουν την τακτική τους με πλούσια και διαδραστικά βίντεο.

Φαίνεται ότι η λειτουργία των Stories στην πλατφόρμα του LinkedIn δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η διάρκεια ζωής τους ήταν μόνο ενός έτους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[LinkedIn]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό