20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωσε τους νικητές των Τρίτων Apple Music Awards

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε τους νικητές των τριών ετήσιων Apple Music Awards, τα οποία βραβεύουν «τους καλύτερους καλλιτέχνες του 2021 και την επιρροή τους στην παγκόσμια κουλτούρα».

Τα βραβεία χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες, με τους νικητές να επιλέγονται μέσω μιας διαδικασίας που συνδυάζει την οπτική της Apple Music‌‌‌‌ με αυτό που άκουσαν περισσότερο οι πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η Apple ανακήρυξε τον The Weeknd ως Παγκόσμιο Καλλιτέχνη της Χρονιάς, ενώ η Olivia Rodrigo είναι η πρωτοποριακή καλλιτέχνης της χρονιάς. Η Rodrigo κέρδισε επίσης το βραβείο Άλμπουμ της Χρονιάς για το ντεμπούτο της άλμπουμ, “SOUR” και το Single of the Year για το “drivers license”. Το βραβείο τραγουδοποιού της χρονιάς απονεμήθηκε στην H.E.R. ως αναγνώριση του R&B άλμπουμ της με 21 κομμάτια “Back of My Mind”.

Φέτος εισήχθη και μια νέα κατηγορία βραβείων, αυτή για τον Περιφερειακό Καλλιτέχνη της Χρονιάς, αναγνωρίζοντας καλλιτέχνες από πέντε χώρες και περιοχές: Αφρική, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ρωσία. Τα βραβεία Regional Artist of the Year αναγνωρίζουν τους καλλιτέχνες που είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση πολιτιστικά και στα charts στις αντίστοιχες χώρες και περιοχές τους, σύμφωνα με την Apple.

«Οι τελευταίοι 12 μήνες αποδείχθηκαν μια αξιοσημείωτη χρονιά για τη μουσική και είμαστε ενθουσιασμένοι που τιμούμε τους καλλιτέχνες που διαμορφώνουν την κουλτούρα και συνδέονται με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο στο Apple Music», δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple Music. και Beats. «Φέτος αναγνωρίζουμε επίσης περισσότερους τοπικούς καλλιτέχνες, δείχνοντας στον κόσμο τον αντίκτυπο των εξαιρετικών ταλαντούχων μουσικών που κάνουν πάταγο παγκοσμίως.»

Ο εορτασμός των βραβείων Apple Music‌ ξεκινά την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, με συνεντεύξεις, πρωτότυπο περιεχόμενο και πολλά άλλα μέσω Apple Music και της εφαρμογής Apple TV.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό