17.5 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαντζούκα με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΡΟΥΣΙ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
17.10.2024 | 13:13

Ο Λευτέρης Μαντζούκας
INTIME SPORTS

Παίκτης του Αμαρουσίου είναι και επίσημα πλέον ο Λευτέρης Μαντζούκας (21 χρονών, 2.07 μέτρα), με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ανακοινώνει την απόκτησή του με μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας (21 χρονών, 2.07 μέτρα) είναι πλέον παίκτης του Αμαρουσίου και θα φοράει πλέον την φανέλα της ομάδας των Βορείων Προαστίων με την μορφή δανεισμου από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Την είδηση έκανε γνωστή το Μαρούσι με ανακοίνωσή του, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που ανέφεραν ότι ήταν φαβορί για την απόκτησή του μετά την διακοπή του δανεισμού του από τον Άρη. Ένας δανεισμός που διακόπηκε έπειτα από επιθυμία του παίκτη, μία ημέρα μετά την απόφαση του Γιάννη Καστρίτη να τον στείλει στα αποδυτήρια του ΣΕΦ κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμαρουσίου:

“Η ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου 1896 ανακοινώνει τον δανεισμό του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 2003 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 2.07μ. και αγωνίζεται τόσο ως small,όσο και ως power forward.Ξεκίνησε το 2015 από τις Ακαδημίες του Προμηθέα Πάτρας, και σε ηλικία μόλις 14 ετών, τη σεζόν 2017-18, έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα. Τον Οκτώβριο του 2018, σε ηλικία 15 ετών, έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του, στο BCL και ένα χρόνο αργότερα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο EuroCup.Το 2020, πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον οποίο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Το καλοκαίρι ανακοινώθηκε το δανεισμός του στον Άρη, ο οποίος διεκόπη στις 14 Οκτωβρίου.

Με τον Προμηθέα κατέκτησε το Super Cup του 2020, ενώ με τους “πράσινους” κατέκτησε, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, ένα Κύπελλο Ελλάδας, ένα Super Cup και μία Euroleague.

Τη σεζόν 2022-23, αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης και πιο βελτιωμένος παίκτης της Stoiximan Basket League.Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες( Παίδων, Παμπαίδων, Νέων Ανδρών και Ανδρών).Λευτέρη, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό