16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωσε την ανανέωση του Σιόβα ως το 2024 η Φορτούνα Σιτάρντ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
24.06.2022 | 16:25

INTIME

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σιόβα ως το καλοκαίρι του 2024 ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) η Φορτούνα Σιτάρντ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του SPORT24.

Στην Eredivisie με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ θα συνεχίσει την καριέρα του την ερχόμενη διετία ο Δημήτρης Σιόβας, με τον ολλανδικό σύλλογο να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης τη συμφωνία του με τον 34χρονο Έλληνα στόπερ και να επιβεβαιώνει ουσιαστικά το ρεπορτάζ του SPORT24 που σας είχε προαναγγείλει λίγες ώρες νωρίτερα την επίτευξη του deal.

Η Σιτάρντ ανέβασε μάλιστα και ένα πολύ όμορφο στο λογαριασμό της στο Twitter για να γνωστοποιήσει τη συμφωνία, με τον τεχνικό διευθυντή της να κάνει τις εξής δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Αυτά είναι φανταστικά νέα.

Ο Δημήτρης έδειξε σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι είναι σημαντική προσθήκη για τον σύλλογο και στην Eredivisie. Φέρνει εμπειρία και ηρεμία μαζί του, δύο πτυχές που θα χρειαστούμε την επόμενη σεζόν για να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα ως σύλλογος”.

Σημειώνεται πως στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός “έγραψε” 12 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της Σιτάρντ, ενώ πριν από αυτήν έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, Ιωνικό, Ολυμπιακό, Λεγκανές και Ουέσκα.

σχετικα αρθρα

Σιόβας: Για δύο χρόνια ακόμη στη Φορτούνα Σιτάρντ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό