16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Άβιλα, «έχασε» Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε… επισημότητα είναι απ’ το βράδυ της Πέμπτης (23/6) ο Ισπανός Γκονσάλο Άβιλα Γορδόν, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την περσινή σεζόν ο Άβιλα αγωνίστηκε με τη Χάντερσφιλντ, μετρώντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει παίξει επίσης στις Εσπανιόλ (πρώτη και δεύτερη ομάδα) και Ταραγόνα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια. Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1998 και τελευταία του ομάδα ήταν η Χάντερσφιλντ, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε την άνοδο στην Premier League.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, μετρώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ταραγόνα. Την τελευταία διετία με τη Χάντερσφιλντ κατέγραψε 54 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας U21».

Εν τω μεταξύ, πρόβλημα με τον Γκάρι Ροντρίγκες προέκυψε στις πρώτες ημέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας και 31χρονος εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» τέθηκε νοκ άουτ για τουλάχιστον 15 μέρες.

Συγκεκριμένα, ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι υποφέρει από μυϊκή σύσπαση στη γάμπα του αριστερού του ποδιού και ως εκ τούτου κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει στου Ρέντη και να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία.

Ο Ροντρίγκες θα χάσει όλα τα φιλικά των πρωταθλητών Ελλάδας επί αυστριακού εδάφους, αλλά κι αυτό με την Αλκμάαρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 9 Ιουλίου και θα γίνει προσπάθεια να είναι έτοιμος ως τα πρώτα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, στις 20 και 27 Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό