16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακαλούνται 881 Opel Crossland

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου αμαξώματος
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Opel Automobile GmbH σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με την Opel Hellas Μονοπρόσωπη ΑΕΕ και το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του Opel Crossland.
Η ανάκληση αφορά σε 881 οχήματα, μοντέλα 2020 – 2021. Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται η ηχητική ένδειξη προειδοποίησης ζώνης ασφαλείας συνοδηγού να μην λειτουργεί. Σαν αποτέλεσμα ο συνοδηγός δεν γνωρίζει εάν η ζώνη ασφαλείας έχει ασφαλίσει σωστά στην θέση της.Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, σε έναν Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γίνει προγραμματισμός του λογισμικού της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου αμαξώματος, με την τελευταία έκδοση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Opel Hellas Μονοπρόσωπη ΑΕΕ στο τηλέφωνο 2106700550

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό