14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακαλούνται 5.877 Mazda3

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντικατάσταση του καλύμματος της μονάδας αερόσακου του τιμονιού
H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι , η εταιρεία Mazda Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλου Mazda3 (BK).
Η ανάκληση αφορά σε 5.877 οχήματα στην ελληνική αγορά, παραγωγής από 18 Φεβρουαρίου 2003 έως 22 Ιουνίου 2006. Στα συγκεκριμένα οχήματα, το πλαστικό λογότυπο στο κάλυμμα της μονάδας αερόσακου του τιμονιού μπορεί να θρυμματιστεί και να εκτοξεύσει θραύσματα στο εσωτερικό του οχήματος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας αερόσακου σε περίπτωση σύγκρουσης. Λόγω της ακατάλληλης προδιαγραφής υλικού, το πλαστικό λογότυπο μπορεί να γίνει εύθραυστο. Σε αυτήν την κατάσταση, το λογότυπο μπορεί να σπάσει κατά τη διάρκεια μιας κανονικής λειτουργίας αερόσακου. Πλαστικά θραύσματα του σπασμένου λογότυπου μπορεί να χτυπήσουν τους επιβάτες, αυξάνοντας την πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού των επιβατών.
Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Mazda σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του καλύμματος της μονάδας αερόσακου του τιμονιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda, το οποίο αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό