23.5 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναβολή επ’ αόριστον στο πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού, θετικός παίκτης των Utah Jazz

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο οργανισμός του NBA ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα ότι αναβάλει επ’ αόριστον τη συνέχεια της σεζόν 2019-2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Η απόφαση πάρθηκε τόσο λόγω της αναγωγής σε πανδημία από τον ΠΟΥ, όσο και για το γεγονός ότι βρέθηκε παίκτης των Utah Jazz θετικός με αποτέλεσμα πρώτα να αναβληθεί ο αγώνας εναντίον των Oklahoma City Thunder (μερικά δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ). Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του NBA, ο εν λόγω παίκτης δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο εκείνη την ώρα.

Το NBA αναβάλει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση της σημερινής αγωνιστικής (σ.σ. ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα) μέχρι νεωτέρας. Θα εκμεταλλευτούμε αυτήν τη παύση για να σκεφτούμε τα επόμενα βήματα μας σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού”

Να σημειωθεί ότι μέχρι τη σημερινή ανακοίνωση, το NBA εξέταζε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σεζόν χωρίς φιλάθλους, ενώ οι Golden State Warriors σκόπευαν να παίξουν στο νέο Chase Arena εναντίον των Brooklyn Nets με κλειστές κερκίδες, έτσι ώστε να συμμορφωθούν με τη απαγόρευση του San Francisco για δημόσιες συγκεντρώσεις άνω των 1000 ατόμων.

[NBA]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό