33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη, τον Ιανουάριο του 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, λόγω της καθολικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου 2025, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν η χήρα και τα παιδιά, καθώς και ο αδελφός του Σήφη Βαλυράκη, που επανέλαβαν μέσω των δικηγόρων τους τη δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση και ζήτησαν μία συντομότερη δικάσιμο.

Η συνήγορος της οικογένειας Βαλυράκη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε πως η οικογένεια επιθυμούσε τη διακοπή της δίκης για να μην αναβληθεί δεύτερη φορά ενώ στη συνέχεια ζήτησε μία συντομότερη δικάσιμο.

Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της διακοπής σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε μέλη ακροατηρίου από την πλευρά των κατηγορουμένων και τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας με την κ. Κωνσταντοπούλου να βγάζει έναν εξ αυτών φωτογραφία υποστηρίζοντας πως την απείλησε.

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί ένταση με άλλον ακροατή τον οποίο κατήγγειλε πως ξέσπασε σε γέλια όταν είπε για την οπλοχρησία των κατηγορουμένων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό