31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη για τη δολοφονία  του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου 2025, παρόλο που η οικογένειά του ζήτησε μια πιο σύντομη δικάσιμο.

Από νωρίς το πρωί παρόντες στο δικαστήριο ήταν η χήρα, τα παιδιά του πρώην υπουργού, καθώς και ο αδελφός του.

Η συνήγορος της οικογένειας Βαλυράκη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε πως η οικογένεια επιθυμούσε τη διακοπή της δίκης για να μην αναβληθεί δεύτερη φορά.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Θα παρακαλούσαμε μία συντομότερη δικάσιμο για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο-Νοέμβριο δεδομένου ότι 24/1/2025 συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία και η συγκεκριμένη δίκη θα έπρεπε να έχει προσδιοριστεί εντός συντομότερου χρόνου, καθώς αρχικώς οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, ακολούθησε δε μία πολλαπλώς προβληματική και επιλήψιμη χωρίς προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά αποφυλάκιση τους, ενώ ήδη κατά την περασμένη περίοδο των εορτών η οικογένεια του δολοφονηθέντος πληροφορήθηκε ότι από πλευράς των κατηγορουμένων έγινε επανειλημμένη οπλοχρησία. Έχουν συμβεί πάρα πολλά. Έχουμε έρευνες που έγιναν και στον εισαγγελικό λειτουργό, ερευνητέες συνθήκες και δύο κατηγορούμενους που απολαμβάνουν σκανδαλώδη μεταχείριση στην Χαλκίδα.Πρόεδρος: Και εμείς ζητήσαμε αλλά μας είπαν πως είναι αδύνατο.

Ένταση σημειώθηκε όταν η κ. Κωνσταντοπούλου σε διακοπή της δίκης υποστήριξε ότι κάποιος από το ακροατήριο την απείλησε και τον έβγαλε φωτογραφία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό