20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αναβαθμισμένο Gboard για το Wear OS, με νέα χαρακτηριστικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Στην σελίδα υποστήριξης του Wear OS, έχουν εμφανιστεί λεπτομέρειες για τη νέα αναβάθμιση του Gboard. Αν και δεν έχουν γίνει δραστικές αλλαγές, υπάρχει πλέον νέα εμφάνιση, υποστήριξη για πολλαπλές γλώσσες, καθώς και αυτόματη διόρθωση και προτάσεις πληκτρολόγησης.

Η δυνατότητες που ήδη προσφέρει το πληκτρολόγιο του Wear OS περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να απαντάμε σε μηνύματα χωρίς το κινητό. Μπορούμε αυτό να το κάνουμε βασιζόμενοι στο auto-correct, με πληκτρολόγηση ολίσθησης ή με φωνητική πληκτρολόγηση.

Οι προτάσεις πληκτρολόγησης έχουν βελτιωθεί, ώστε να μπορεί κάποιος να επιλέξει πιο εύκολα. Υπάρχει πλέον και οθόνη προεπισκόπησης, ώστε να μπορούμε να δούμε ολόκληρο το μήνυμα πριν το στείλουμε. Επίσης θα υπάρχει υποστήριξη για πολλαπλές γλώσσες, όπου θα μπορούμε να τις εναλλάσσουμε με ένα κουμπί.

Τέλος έχει και νέα εμφάνιση, καθώς τώρα εμφανίζεται με μαύρο φόντο, με μεγαλύτερα λευκά γράμματα. Το πλήκτρο κενού επίσης έχει μεγαλώσει, όπου από εκεί αλλάζουν και οι γλώσσες.

Η σελίδα τελειώνει με την φράση «ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε αυτήν αλλά και όλες τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν μέσα στο επόμενο διάστημα», το οποίο μας προϊδεάζει για το γεγονός ότι θα δούμε πολλά και σημαντικά πράγματα για το Wear OS, κατά τη διάρκεια του Google I/O μέσα στον μήνα.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό