20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αναβάθμιση λογισμικού για 360° Spatial Sound στην premium soundbar

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sony ανακοίνωσε στο CES 2022 μια ενημέρωση λογισμικού για το premium soundbar HT-A7000, η ​​οποία θα προσθέσει τις ευρέως αναγνωρισμένες δυνατότητες 360 Spatial Sound Mapping που πρωτοπαρουσιάστηκαν στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου HT-A9 το 2021. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την καινοτόμο λειτουργία όταν συνδέουν το soundbar με τα νέα ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS5 της Sony, που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2022, ή τα ήδη διαθέσιμα ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS3S.

Με την επαναστατική τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping της Sony, οι χρήστες μπορούν να αισθανθούν τον ήχο από κάθε κατεύθυνση και απόσταση. Χρησιμοποιώντας το Sound Field Optimization, το soundbar χρησιμοποιεί ενσωματωμένα μικρόφωνα για να μετρήσει έξυπνα το σχετικό ύψος και τη θέση της γραμμής ήχου και των πίσω ηχείων. Η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping δημιουργεί στη συνέχεια πολλαπλά «αόρατα» ηχεία συνθέτοντας ηχητικά κύματα με βάση πληροφορίες θέσης. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, το ευρύ «spatial» ηχητικό πεδίο της Sony γεμίζει κάθε μέρος του χώρου, έτσι ώστε όλοι να έχουν την ίδια εμπειρία ήχου, όπου κι αν βρίσκονται στο δωμάτιο.

Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία τους σε συνδυασμό με μια συμβατή τηλεόραση BRAVIA XR. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Acoustic Center Sync, τόσο το soundbar όσο και η τηλεόραση BRAVIA XR μετατρέπονται σε κεντρικό ηχείο στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου ως μέρος του 360 Spatial Sound, επιτρέποντας στον ήχο να συμβαδίζει με ακρίβεια με αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη για πιο καθαρούς διαλόγους και περισσότερο καθηλωτική εμπειρία.

Προσθέστε τα προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS5 για μια πιο πλούσια και πιο καθηλωτική εμπειρία 360 Spatial Sound, από το καλοκαίρι του 2022.

Τα νέα ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS5 της Sony προσφέρουν βέλτιστη ποιότητα ήχου και ευρεία κατευθυντικότητα για 360 Spatial Sound σε συνδυασμό με ένα συμβατό soundbar. Ενσωματώνουν ηχεία με κατεύθυνση προς τα πάνω για πιο πλούσιο και καθηλωτικό 360 Spatial Sound, καθώς και μπαταρία για έως και 10 ώρες αναπαραγωγής.

Χαρακτηριστικά των ασύρματων πίσω ηχείων SA-RS5

Δημιουργήστε καθηλωτικό και καθαρό ήχο: Τα ηχεία με κατεύθυνση προς τα πάνω αντανακλούν τον ήχο στην οροφή για πιο καθηλωτικό ήχο. Τόσο τα woofer ευρείας κατευθυντικότητας όσο και τα tweeter με μαλακό θόλο δημιουργούν μια πλούσια, εκτεταμένη ηχητική σκηνή που προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια. Τα διπλά παθητικά radiator ενισχύουν τους χαμηλούς τόνους, δίνοντας ώθηση στα μπάσα.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας: Με έως και 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, όταν είναι πλήρως φορτισμένα, τα ηχεία προσφέρουν ευέλικτη εγκατάσταση για να ταιριάζουν σε κάθε διάταξη σαλονιού. Μπορούν να φορτιστούν μακριά από το οπτικό πεδίο και να τροφοδοτηθούν εύκολα για να πραγματοποιήσουν αυτόματα ασύρματη σύνδεση με συμβατό soundbar. Είναι γρήγορο και εύκολο χωρίς να χρειάζονται ακατάστατα καλώδια. Εάν βιάζεστε, μόλις 10 λεπτά φόρτισης θα σας δώσουν 90 λεπτά χρήσης. Τα πίσω ηχεία SA-RS5 διαθέτουν επίσης συνδέσεις εναλλασσόμενου ρεύματος για διπλή χρήση.

Βαθμονόμηση ήχου με ένα άγγιγμα: Το SA-RS5 διαθέτει κουμπιά OPTIMIZE και διπλά μικρόφωνα σε κάθε ηχείο. Ενεργοποιήστε το Sound Field Optimization πατώντας το κουμπί OPTIMIZE στη μονάδα και τα ηχεία, σε συνδυασμό με ένα συμβατό soundbar, θα μετρήσουν έξυπνα την απόσταση μεταξύ των ηχείων και της οροφής χρησιμοποιώντας τα διπλά μικρόφωνα.

Σχεδιασμός για εύκολη ενσωμάτωση: Αυτά τα ηχεία έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας μια ιδέα «Omnidirectional Block» για να ταιριάζουν με τα συμβατά soundbar της Sony. Το κυλινδρικό σχήμα αντιπροσωπεύει ένα ενιαίο συμπαγές μπλοκ και η επίπεδη πίσω τους επιφάνεια ταιριάζει τέλεια σε έναν τοίχο.

Διαθεσιμότητα

Το SA-RS5 θα είναι διαθέσιμο για αγορά από το καλοκαίρι του 2022 σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό