15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανέστης Βλάχος: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 87χρονος ηθοποιός, έχει πάντα στο πλευρό του τον γιο του, Ηρακλή Βλάχο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

«Σήμερα θα έλεγα ότι είναι καλά. Χθες δεν θα το έλεγα και τόσο εύκολα. Σήμερα θα το πω, αισιοδοξούμε. Έχει κάνει μια σειρά εξετάσεων, σε λίγες ώρες θα είμαστε σε θέση να έχουμε κάτι πιο διασαφηνισμένο. Του έκανε πολύ καλό ότι κάποιοι άνθρωποι τον αναγνώρισαν. Αυτό του έδωσε ένα κίνητρο για να παλέψει περισσότερο και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα πάμε καλά. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηρακλής Βλάχος.

Παράλληλα, η οικογένεια του Ανέστη Βλάχου προέβη σε μια νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«O πατέρας και παππούς μας, Ανέστης Βλάχος, εισήχθη εχθές, 27 Ιουλίου 2021, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατόπιν σοβαρής εξασθένησης του οργανισμού του, εξαιτίας των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, από την πρώτη στιγμή, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά το γεγονός πως το σύστημα υγείας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο λόγω της πανδημίας και της έξαρσής της αυτό το διάστημα και με την φροντίδα τους, ο Ανέστης Βλάχος, ανέλπιστα γρήγορα ανέκτησε τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, του έγινε μοριακό τέστ ανίχνευσης του κορονοϊού κατά την προσέλευση του στο νοσοκομείο, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

Οι γιατροί, έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή του στην παθολογική κλινική, για παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του και για την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν γρηγορότερης ανάκαμψης του οργανισμού του.

Θέλουμε εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και την διοίκηση, αλλά και τον εφημέριο του νοσοκομείου, π. Σιλουανό Καλαντζή που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό μας, όπως επίσης και όλο τον κόσμο, που με διαφόρους τρόπους, εκφράζει καθόλα συγκινητικά την αγάπη του στο πρόσωπό του και συμπαραστέκεται προσευχητικά στη δοκιμασία του. Η αγάπη αυτή του κόσμου, του έδινε πάντοτε ζωή και θα συνεχίσει να του δίνει, όσο προσφέρεται τόσο μαζικά, τόσο ευγενικά και τόσο απλόχερα.

Eίμαστε αισιόδοξοι πως με τη βοήθεια Του Θεού και τις ευχές όλων σας, σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του, κοντά μας.

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό