19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανάσανε ο Παναιτωλικός, 2-1 τον Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική και πήρε πολύ μεγάλη ανάσα στη βαθμολογία, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που παραμένουν βυθισμένοι στην προτελευταία θέση.

Μόλις στι 3΄ ο Στρούγγης έδωσε ύψος στην μπάλα και ο Φλόρες με απίθανο ανάποδο ψαλίδι την έστειλε στα δίχτυα του Πίριτς για το 1-0 μόλις στο 3’.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας να αντιδράσουν, αλλά ευκαιρίες δε δημιούργησαν πλην μιας επικίνδυνης σέντρας-σουτ του Κουλούρη στο 36’. Ήταν και ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο μέρος.

Με την είσοδο του Σπιριντόνοβιτς ο Γιώργος Παράσχος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του. Ο Κουλούρης αστόχησε από καλή θέση στο 50’ ενώ σαφώς πιο επικίνδυνο – μα κι εκτός εστίας – ήταν το σουτ του Χαρίση δυο λεπτά αργότερα.

Η τρίτη ήταν κι η φαρμακερή αφού έπειτα από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, η μπάλα στρώθηκε στον Μαυρομμάτη που δε λάθεψε για το 1-1 στο 55’. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί, με τον Μπεντινέλι να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Νίκου Μελίσσα στο 62’.

Στο 75’ ο Αναστασίου πέρασε στο ματς τον Καρέλη. Δύο λεπτά μετά, ο Παράσχος τον Βασιλαντωνόπουλο. Προτού προλάβει ο πρώην μπακ της ΑΕΚ να πάρει τη θέση του, ο Χουχούμης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σάλομον βρήκε με το κεφάλι την μπάλα, στέλνοντάς τη άθελά του στον Καρέλη για το τελικό 2-1.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό