21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανάλυση Βόλος: Τρώει γκολ εύκολα, σκοράρει ευκολότερα και έχει δύο πολύ αποτελεσματικούς επιθετικούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ παίζει την Κυριακή στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα που είναι μια από τις πιο επικίνδυνες στο πρωτάθλημα και προέρχεται από ένα ανέλπιστο -όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο ημίχρονο- αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. 

Καλύτερη επίθεση, χειρότερη άμυνα

Δεδομένα τα 15 γκολ που έχει σκοράρει μέχρι στιγμής ο Βόλος σε αυτές τις 6 αγωνιστικές είναι αρκετά, όπως και ο δείκτης xGoals στο 1,5 ανά ματς. Όχι μόνο για τα δεδομένα του Βόλου, αλλά γενικά. Τον ακολουθούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ως αμέσως καλύτερες επιθέσεις με 13 γκολ μέχρι στιγμής. Από την άλλη τα 12 γκολ παθητικό (1,9 παθητικό xGoals) είναι επίσης πολλά, αφού μόνο οι δύο τελευταίοι του βαθμολογικού πίνακα Ατρόμητος και Απόλλωνας Σμύρνης έχουν δεχτεί τόσα. Δεν είναι τυχαίο το μπλακ άουτ του Βόλου στη Λεωφόρο, δεν είναι τυχαίο ούτε το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο της Τούμπας παρότι πήγε το ματς εκεί που ήθελε, χωρίς να καταλάβει τι έχει συμβεί βρέθηκε να χάνει με 4-1. Δεν είναι τυχαίο ούτε το γεγονός ότι στο φιλικό του Σεπτέμβρη με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό πήρε το ματς έναν ακραίο ρυθμό με μεγάλο σκορ. Αυτό το όσα πάνε κι όσα έρθουν είναι το στιλ παιχνιδιού του Βόλου το οποίο όμως η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μπορεί να υποστηρίξει, με μοναδική εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό της Λεωφόρου όπου την πήρε το… κύμα  ενώ και στην Τούμπα που αμυντικά ήταν πολύ αδύναμος απάντησε με τέσσερα γκολ. 

Σε ατομικό επίπεδο 

Σε ατομικό επίπεδο ο Βόλος έχει αξιοπρόσεκτα πράγματα να επιδείξει σε αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Διαθέτει τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Ολλανδό Τομ Φαν Βέερτ με 5 γκολ σε 6 αγωνιστικές, ενώ είναι η μοναδική ομάδα με δύο παίκτες στην πρώτη 5άδα της κατηγορίας γκολ ανά τελικές προσπάθειες: Ο Φαν Βέερτ σκοράρει ανά 1.8 προσπάθειες, ενώ τον ακολουθεί ο Κέβιν Ροσέρο που σκοράρει ένα γκολ ανά 3 τελικές. Στα υπόλοιπα αξιοσημείωτα των παικτών του Βόλου σε ατομικό επίπεδο είναι η παρουσία του τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν στη δεύτερη θέση του πίνακα των αποκρούσεων. Την περασμένη εβδομάδα έπιασε το πέναλτι του Βιεϊρίνια στην Τούμπα που άνοιξε το δρόμο για την εξασφάλιση του βαθμού, ενώ κατά γενική ομολογία είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ με την μπάλα στα πόδια σε όλη την κατηγορία. 

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό