24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανάκληση VW Polo, Fox, Passat & Crafter

Ειδήσεις Ελλάδα

Διορθωτικές ενέργειες στον μετωπικό αερόσακο του οδηγού
H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Kosmocar A.E., Γενικός Εισαγωγέας των VW στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου σε μοντέλα Polo, Fox, Passat και Crafter.
Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 4802 οχήματα, παραγωγής από Οκτώβριο 2005 έως Αύγουστο 2009. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε οχήματα με μετωπικό αερόσακο του κατασκευαστή Τakata μιας περιορισμένης περιόδου κατασκευής, υπάρχει η πιθανότητα, εξαιτίας αυξημένης υγρασίας του αέρα και διακυμάνσεων στη θερμοκρασία, να προκληθεί αλλοίωση του μέσου προώθησης. Ως συνέπεια, σε περίπτωση ατυχήματος με ενεργοποίηση του μετωπικού αερόσακου, θα μπορούσαν να αποσπαστούν θραύσματα από το περίβλημα της γεννήτριας και να τραυματίσουν τους επιβάτες του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service VW της εταιρείας Kosmocar A.E.για να γίνουν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι ακόλουθες διορθωτικές ενέργειες, ανάλογα με το μοντέλο των οχημάτων: Crafter: θα αντικατασταθεί ο μετωπικός αερόσακος.
Fox: θα αντικατασταθεί η γεννήτρια αερίου του μετωπικού αερόσακου στην πλευρά του συνοδηγού. Σε όλα τα άλλα επηρεαζόμενα οχήματα θα αντικατασταθεί η γεννήτρια αερίου του μετωπικού αερόσακου στην πλευρά του οδηγού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών VW στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: [email protected]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό