19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανάκληση Mitsubishi Eclipse Cross

Ειδήσεις Ελλάδα

Επισκευή του κουμπώματος του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλου Eclipse Cross.
Η ανάκληση αφορά σε 384 οχήματα με κωδικό μοντέλου GK1W & GK9W και έτος κατασκευής των επηρεαζόμενων πλαισίων από το 2018 μέχρι και το 2020.
Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι, σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται το κούμπωμα του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού (θόλος τροχού – πλευρά συνοδηγού), να αποκολληθεί κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα, με αποτέλεσμα – στη χειρότερη περίπτωση – το διακοσμητικό να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο.
Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επισκευή του κουμπώματος του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού (θόλος τροχού – πλευρά συνοδηγού), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό