18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι συνδεδεμένη με προβλήματα επικοινωνία, αναβολές  και καθυστερήσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, και αυτό είναι κάτι που παρατηρούμε πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Στις 26/01 ο Ερμής θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω και μέχρι τις 03/02 θα φτάσει στην 24ο 26’ όπου θα μπει σε στάση.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω,  θα ξαναδούμε με προσοχή τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, για τις οποίες δεν θα βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις. Οι μικρές αναβολές, θα μας δώσουν την δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή μας σε λεπτομέρειες που μπορεί να μας είχαν διαφύγει,  και να σταθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στα πράγματα και στις καταστάσεις που μας ενδιαφέρουν.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να επανεξετάσουν τα σχέδια τους και να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, αλλά και να επανεξετάσουν τον τρόπο που προσεγγίζουν τα άτομα που τους ενδιαφέρουν, ενώ αρκετές εντάσεις στις προσωπικές τους σχέσεις και καθυστερήσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

Στις 30/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα (26ο 51’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού   Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να ξαναδούν τα σχέδια τους χωρίς να αφήσουν το παραμικρό στην τύχη τους, ενώ είναι πιθανό να παρασυρθούν από εμμονές.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής  από το ζώδιο του Αιγόκερω  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετές καθυστερήσεις στα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ, θα νιώσετε και αρκετά πιεσμένοι εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο , θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να μην χαλάσετε την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό  σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ οι αναβολές που μπορεί να υπάρχουν σε μια Νομική σας υπόθεση θα λειτουργήσει προς όφελος σας. Επίσης, είναι πιθανό λόγο εξωτερικών παραγόντων, να χρειαστεί να αναβάλετε για λίγες ημέρες ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις, και ιδιαίτερα με όσους έχετε κοινό πορτοφόλι, ενώ αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε και τις οικονομικές σας συνεργασίες.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μην εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβληματισμένοι με τις σχέσεις σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας το ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά των συνεργατών σας, και θα είστε πιο αυστηροί ακόμα και με όσους υπερασπιζόσασταν. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια συνεργασία με ένα παλιό σας συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναδείτε την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα πιεστική και απαιτητική θα είναι η καθημερινή σας ζωή  αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους  Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, εξαιτίας κάποιων πρωτοβουλιών που μπορεί να έχετε πάρει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος και τα νεύρα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στους τυχερούς αυτής της χρονικής περιόδους ανήκετε εσείς  οι Παρθένοι.  Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  όπου ήδη βρίσκεται και η Αφροδίτη αλλά και ο Άρης,  θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τα σχέδια σας και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, λίγο πριν αυτά τα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε χρόνο με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. 

ΖΥΓΟΣ

Αρκετές συζητήσεις για τα θέματα του σπιτιού σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε για ακόμη μια φορά με  τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας που θεωρούσατε ότι έχετε τακτοποιήσει, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης μιας νέας επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σας, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο ευέλικτοι γίνεται.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και σε ποιόν ώστε να μην εκτεθείτε στους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον εκνευρισμό σας θα πρέπει να τιθασεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης μιας οικονομικής συνεργασίας. Αντί να εκνευριστείτε, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας την πίστωση χρόνου που σας δίνεται για να ξαναδείτε κάποιες λεπτομέρειες . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν σας καταλαβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των γεγονότων θα βρεθείτε  εσείς  οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και απαιτεί από εσάς να δείξετε υπεύθυνη στάση. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να επανεξετάσετε όλα τα δεδομένα, και στη συνέχεια να ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο έχετε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΙΧΘΥΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα πρέπει να προσέχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ιχθύς. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να εγκαινιάσει μια περίοδο εντάσεων και παρεξηγήσεων ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας, γι’ αυτό καλό θα ήτανε να προσέχετε τα λόγια και τα σχόλια σας , ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό