16.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Αμφιλοχία: «Φοβάμαι, ο πατέρας κρατάει όπλο» – Η κραυγή αγωνίας της 13χρονης κόρης του ζευγαριού

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην οδό Λουτρού στην Αμφιλοχία, όπου ένας 43χρονος άνδρας εκτέλεσε με καραμπίνα την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων για τη νέα γυναικοκτονία είναι ανατριχιαστικές, με τη 13χρονη κόρη του ζευγαριού να είναι η τραγική φιγούρα αυτής της ιστορίας, καθώς τα πάντα συνέβησαν μπροστά στα μάτια της. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 43χρονος έφτασε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι της γυναίκας, η οποία ωστόσο έλειπε, καθώς βρισκόταν στην εργασία της. Ο άνδρας, που κρατούσε στα χέρια του το κυνηγετικό όπλο, ζήτησε επιτακτικά από την κόρη του να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της. Το έντρομο κορίτσι, πήρε τηλέφωνο τη γειτόνισσα που μένει στον πάνω όροφο και της είπε χαρακτηριστικά: «Φοβάμαι, ο πατέρας κρατάει όπλο». 

Η γειτόνισσα έδρασε με μεγάλη ψυχραιμία και άμεσα πήγε στο κάτω διαμέρισμα, πήρε τη μικρή και την πήγε στο σπίτι της, ενώ κατάφερε να κλειδώσει τον 43χρονο στο σπίτι της συζύγου του. Εκείνος, μανιασμένος, τηλεφώνησε στην 37χρονη και της είπε ότι αν δεν επιστρέψει άμεσα στο σπίτι, θα σκοτώσει την κόρη τους.

Η γυναίκα έφτασε σε λίγα λεπτά γεμάτη αγωνία για την τύχη του παιδιού και τότε ο άνδρας (που εξακολουθούσε να είναι κλειδωμένος στο διαμέρισμα) πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο καπό του αυτοκινήτου της γυναίκας και την εκτέλεσε, βάζοντας στη συνέχεια τέλος στη ζωή του, μπροστά στα μάτια των γειτόνων που από τη φασαρία είχαν βγει στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Της είχε κόψει τα φρένα

 Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 43χρονος άνδρας είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τη σύζυγό του. Πριν από δύο ήμερες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 11 Ιουλίου, η γυναίκα του είχε κάνει μήνυση, καθώς της είχε κόψει τα φρένα στο μηχανάκι της. Υπέβαλε τη μήνυση για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, αλλά δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψη του δράστη στα όρια του αυτοφώρου, καθώς δεν εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Η παθούσα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την εγκατάσταση του Panic Button, ενώ επίσης δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί και σε δομή για την ασφάλειά της.

Η πρώτη μήνυση είχε γίνει πριν από έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 12 Μαΐου. Ο αυτόχειρας είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Μήνυση είχε καταθέσει και ο ίδιος εις βάρος της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία. Οι δυο συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Γείτονες και φίλοι του ζευγαριού κάνουν λόγο για μια πολύ προβληματική σχέση, με πολλές εντάσεις στο παρελθόν, που καθιστούσαν την τραγωδία σχεδόν προδιαγεγραμμένη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό