31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Λορέντζο Μπράουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόβλημα έχει προκύψει με τον Λορέντζο Μπράουν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο Άρελ Γκίνσμπερ, ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πλάτη, οι οποίες τον έχουν αφήσει εκτός από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο Γκίνσμπερ, ο Μπράουν αισθάνεται ενοχλήσεις εδώ και καιρό, ωστόσο, την περασμένη βδομάδα αγωνίστηκε και στις δύο αναμετρήσεις που είχε να δώσει η ομάδα του, έχοντας κάνει ένεση.

Ο Αμερικανός αναμένεται να μείνει στα «πιτς» για μία με δύο βδομάδες και δεδομένα θα απουσιάζει και από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR την ερχόμενη Πέμπτη (25/01).

Οι απουσίες του Παναθηναϊκού AKTOR

Ο Εργκίν Αταμάν έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά απουσιών. Συγκεκριμένα, εκτός δράσης είναι ο Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση αριστερού γόνατος, μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι, για τη 13η αγωνιστική της Basket League και αυτήν την περίοδο κάνει την αποθεραπεία του. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από ίωση και έχει λείψει από τις τελευταίες προπονήσεις του «τριφυλλιού». Εκτός αγωνιστικής δράσης βρίσκεται και ο Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι που έκανε επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα.

Αντιθέτως, ο Ματίας Λεσόρ, που δεν αγωνίστηκε στον παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση του, επιστρέφει στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού, Εργκίν Αταμάν, όπως και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά από 3 μήνες απουσίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό