35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Αμοργός: Βίντεο – ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του τουρίστα πριν εξαφανιστεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα μεγάλο μυστήριο παραμένει έως τώρα η υπόθεση εξαφάνισης 59χρονου Αμερικανού τουρίστα στην Αμοργό.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Mega, ο 59χρονος φαίνεται να βγαίνει από το δωμάτιό του για να ξεκινήσει την πεζοπορία του. Είναι τα τελευταία καρέ που δείχνουν τον αστυνομικό πριν χαθεί.

Ο φίλος του 59χρονου αγνοούμενου τουρίστα που έκαναν μαζί διακοπές στην Αμοργό μίλησε στο Live News για το πώς ένα ταξίδι αναψυχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη. «Έχω φτάσει, είμαι εδώ, πάρε με όταν φτάσεις”. Του έστειλα την τοποθεσία. Δεν με πήρε ποτέ» λέει ο φίλος του 59χρονου αγνοούμενου τουρίστα που έκαναν μαζί διακοπές στην Αμοργό.

«Μέναμε στην Αιγιάλη, κάναμε διακοπές, δύο μέρες και μετά θα ερχόμασταν να μείνουμε στα Κατάπολα και εκείνος αποφάσισε ότι θέλει να το κάνει με τα πόδια, τη διαδρομή. Εκείνος πάει, κάνει διαδρομές. Του αρέσει. Εγώ δεν μπορώ» πρόσθεσε. Και έτσι, το πρωί της Τρίτης (11/6) ο φίλος του αστυνομικού ξεκίνησε με το αμάξι όσο ο 59χρονος συνταξιούχος που λάτρευε την πεζοπορία πήρε το μονοπάτι που οδηγούσε στα Κατάπολα.

«Να χάθηκε είναι λίγο δύσκολο, έρχεται 10 χρόνια, έχει περπατήσει όλη την Αμοργό. Ή κάπου του ήρθε να πάει να βγάλει μια φωτογραφία, να είπε ”να ένα βραχάκι ωραίο, να ανέβω να βγάλω μια φωτογραφία” και γλίστρησε και έπεσε και είναι λίγο μακριά από το μονοπάτι αλλά πού να τον βρεις; Ή έπαθε μια ηλίαση που λέμε, τα έχασε και άρχισε να περιφέρεται», συμπλήρωσε ο φίλος του αγνοούμενου στο Live News.

Τα τελευταία μηνύματα με τη σύντροφό του

Στο Mega παρουσιάστηκε και η τελευταία συνομιλία που είχε ο 59χρονος με τη σύντροφό του πριν χαθούν τα ίχνη του. Στις 7:07 το πρωί- ώρα Ελλάδος- έκανε βιντεοκλήση στη σύντροφό του που βρισκόταν στο Λος Αντζελες.

Στη συνέχεια στις 7:20 της έστειλε φωτογραφία από την πινακίδα του μονοπατιού που είχε επιλέξει να διανύσει με την εξίσου έμπειρη πεζοπόρο να του απαντά ενθουσιασμένη: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Ανυπομονώ να έρθω εκεί και να κάνουμε μαζί πεζοπορία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό