12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αμετανόητος ο Σίμονς, δεν θα παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ των Σίξερς, πιέζει η Φιλαντέλφεια

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
21.09.2021 | 07:57

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Μπεν Σίμονς δεν έχει αλλάξει γνώμη και εξακολουθεί να μην σκοπεύει να παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ των Σίξερς. Πιέζει η Φιλαντέλφεια, προσπαθώντας να του αλλάξει γνώμη.

Η σχέση του Μπεν Σίμονς με τους Σίξερς παραμένει… ανύπαρκτη. Σε αυτή την λογική, ο Αυστραλός γκαρντ παρουσιάζεται ως… αμετανόητος και δεν σκοπεύει να παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ των Σίξερς σε μερικές εβδομάδες. Η Φιλαντέλφεια πάντως ακόμα ελπίζει.

Όπως τονίζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι άνθρωποι των Σίξερς εξακολουθούν να ελπίζουν ότι ο All Star γκαρντ θα αλλάξει άποψη και τελικά θα εμφανιστεί στο τρέινινγκ καμπ, για αυτό και πιέζουν όσο μπορούν. Ο λόγος βέβαια δεν είναι επειδή έχουν αλλάξει τα πλάνα τους σχετικά με τον Σίμονς, αφού εξακολουθούν να θέλουν να τον ανταλλάξουν. Αν ωστόσο δεν παρουσιαστεί στην προετοιμασία της ομάδας τότε θα πέσει – ακόμα περισσότερο – η αξία του και δεν θα μπορέσουν να πάρουν ως αντάλλαγμα αυτό που θέλουν, ήτοι έναν All Star παίκτη και τουλάχιστον ένα ντραφτ πικ.

Υπενθυμίζεται ότι αν ο Σίμονς μείνει πιστός στην δέσμευσή του και δεν παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ, τότε από ένα σημείο και μετά θα χάνει 227.000 δολάρια την ημέρα αν οι Σίξερς εφαρμόσουν τον κανονισμό και αρχίζουν να του ρίχνουν πρόστιμο.

σχετικα αρθρα

Ο Μπεν Σίμονς ενημέρωσε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς πως δεν θέλει να επιστρέψει

Ο Μπεν Σίμονς θα χάνει 227.000 δολάρια την ημέρα αν δεν παρουσιαστεί στην προετοιμασία των Σίξερς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό