22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αμερικανός κλέβει γερανό και προκαλεί χάος στη Νέα Υόρκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρατράγουδα στους δρόμους συμβαίνουν και στο εξωτερικό, όχι μόνο στην Ελλάδα. Η παραβατική συμπεριφορά και τα προβλήματα που δημιουργεί γίνονται δημοφιλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά το κλιπ έρχεται από τη Νέα Υόρκη. Στην πολυπληθέστερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας οδηγός αντιδρά στην απομάκρυνση με γερανό του παράνομα σταθμευμένου ημιφορτηγού του. Κλέβει τον γερανό και οδηγεί με μανία καταστρέφοντας το δικό του αυτοκίνητο. Ο φερόμενος κλέφτης τρομοκράτησε για αρκετή ώρα τους δρόμους του Μπρούκλιν, προκαλώντας ζημιές σε πολλά άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πορεία. Μια μετωπική σύγκρουση με αστικό λεωφορείο έδωσε τέλος στο συμβάν.

CARS DESTROYED: A road rage incident caught on camera shows a truck towing an SUV after an altercation, stopping traffic and damaging multiple vehicles. Tune it at 10:30 p.m. to News 12 Brooklyn for the latest on this story. pic.twitter.com/Nc21aukRQR

— News12BK (@News12BK) September 6, 2024

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον οδηγό, που προκάλεσε το χάος στους δρόμους του Μπρούκλιν, να παρκάρει παράνομα εμποδίζοντας μάλιστα και την κυκλοφορία. Όταν η δημοτική αστυνομία έστειλε γερανό να απομακρύνει το ελαφρύ φορτηγό, ο οδηγός του αντί να αποδεχτεί τις συνέπειες της ατημέλητης στάθμευσής του, έκλεψε τον γερανό. Στο φαίνεται να απομακρύνεται με ταχύτητα καθώς το μερικώς συνδεδεμένο όχημά του με τον γερανό συγκρούεται με κάθε σταθμευμένο αυτοκίνητο κατά μήκος του δρόμου.

Σύμφωνα με το News 12 New York , η εταιρία «Sunset Park» ζήτησε να ρυμουλκηθεί ένα ημιφορτηγό (Chevrolet Silverado) που ήταν σταθμευμένο μπροστά από τις πόρτες της επιχείρησης, εμποδίζοντας την πρόσβαση. Όταν ο οδηγός του γερανού προσπάθησε να απομακρύνει το αυτοκίνητο, εμφανίστηκε ο προφανής ιδιοκτήτης του.

Φωτογραφία από το του “news12”

Μετά από μία λεκτική διαμάχη και απειλές, ο σίγουρα εξοργισμένος ιδιοκτήτης του ημιφορτηγού (ο ψηλότερος από τους δύο άνδρες) κλέβει τον γερανό. Φεύγει οδηγώντας καταστροφικά. Μια μετωπική σύγκρουση με αστικό λεωφορείο σταμάτησε την πρωινή κρίση του Captain Chaos στο Μπρούκλιν λίγα μόλις τετράγωνα αργότερα. Η New York Post ανέφερε ότι στην 55η οδό και στην 3η λεωφόρο, ο ύποπτος εγκατέλειψε τα πάντα και διέφυγε πεζός.

Οι ιδιοκτήτες των κατεστραμμένων οχημάτων είναι λογικά άναυδοι, ορισμένοι από τους οποίους δεν μπορούν να πληρώσουν για τις σημαντικές επισκευές που χρειάζονται τα αυτοκίνητά τους. Οι κάτοικοι είναι εξίσου μπερδεμένοι με την κλιμάκωση, αλλά είναι ευγνώμονες που οι τραυματισμοί περιορίστηκαν στα αυτοκίνητα και όχι σε ανθρώπους. Οι αρχές αναζητούν τον ληστή του γερανού που δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό