16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αλύγιστος στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον ο μέγας Ναδάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ράφα Ναδάλ τραυματίστηκε νωρίς στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Γουίμπλεντον, έκανε ένεση για να συνεχίσει (πρόβλημα στους κοιλιακούς ), βρέθηκε δύο φορές πίσω στα σετ (0-1, 1-2) από τον καταπληκτικό Τέιλορ Φριτς (νο14 στον κόσμο) και άλλες δύο στο τέταρτο και πέμπτο σετ να χάνει με 4-5.

Ε, και λοιπόν; Ο μεγάλος Ισπανός θρύλος του τένις ισοφάρισε και τις δύο φορές, έστειλε τον αγώνα στο τάι μπρέικ κι εκεί με 10-4 (και 3-2 σετ), παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του τουρνουά, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο σε έναν αγώνα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στον ημιτελικό της Παρασκευής (8/7).

Ο αριστερόχειρας Ισπανός επικράτησε με 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (4) σε αγώνα που το κοινό στο Centre Court δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα μπορούσε να τον ολοκληρώσει, πόσο μάλλον να νικήσει.

Μετά από 4 ώρες και 21 λεπτά μάχης ο 36χρονος Ίβηρας πανηγύρισε τη 19η φετινή διαδοχική του νίκη σε Grand Slam, κρατώντας ζωντανό το όνειρο του Calendar Slam (έχει κατακτήσει ήδη τα τουρνουά σε Μελβούρνη και Παρίσι).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό