29 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Αλόνσο: «Είμαι ευχαριστημένος, δείχνουν επαγγελματισμό οι ποδοσφαιριστές μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πετυχημένο το πρώτο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού το οποίο ήταν σαν… ξεμούδιασμα για τους παίκτες, προκειμένου να προετοιμαστούν για την απαιτητική συνέχεια. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν την Ουνιόν Χάουζ, μία ομάδα της τρίτης κατηγορίας στην Αυστρία και επικράτησαν με 14-0, σημειώνοντας έξι γκολ στο πρώτο μέρος και οχτώ στο δεύτερο.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα δώσει πιο δύσκολα ματς, αλλά το γεγονός ότι έπαιζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό επιθετικά, δείχνει και τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Ντιέγκο Αλόνσο στην ομάδα. Ο Ουρουγουανός προπονητής, έκανε το δικό του σχόλιο μετά το παιχνίδι και τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, γιατί δείξανε επαγγελματισμό, Ο ίδιος ωστόσο, τόνισε ότι έχει δρόμο ακόμα το «τριφύλλι», μιας και υπάρχουν πολλές προπονήσεις μπροστά τους.

Διαβάστε όσα είπε ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το φιλικό

«Ήταν μια καλή προπόνηση και εγώ ως κάτι τέτοιο το βλέπω. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές γιατί δείχνουν επαγγελματισμό και στις προπονήσεις και παρά το γεγονός πως είχαμε διπλή προπόνηση χθες, σήμερα η εικόνα τους ήταν πολύ καλή. Είμαι ικανοποιημένος από όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα και που προσπαθούν να εφαρμόσουν όσα τους λέω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλές προπονήσεις για να περάσουμε αυτά που θέλουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό