19.5 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Αλμέιδα: «Ισοδύναμες οι δύο ομάδες» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το τελικό 1-1 στην OPAP Arena, υπογράμμισε ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Στάθηκε στις κλειστές άμυνες και στις ξεκάθαρες φάσεις που δεν υπήρξαν πάρα πολλές, σύμφωνα με τον κόουτς της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Είχαμε στιγμές καλού ποδοσφαίρου. Μπορεί ο αντίπαλος να προηγήθηκε, ωστόσο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με ένα πολύ ωραίο γκολ μετά από μια όμορφη ενέργεια» τόνισε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ενώ συνέχισε συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να προσφέρουμε περισσότερο θέαμα».

Σε ερώτηση για το τι έλειψε από την ομάδα του ώστε να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη, εξήγησε ο Αργεντινός τεχνικός: «Οι άμυνες ήταν κλειστές και δεν υπήρχαν ξεκάθαρες φάσεις, ξεκάθαρα σουτ για γκολ. Τις φάσεις που είχαμε θα μπορούσαμε να τις είχαμε εκμεταλλευτεί, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αλλά ήταν ένα παιχνίδι, όπου πολλοί ποδοσφαιριστές έπαιξαν μαζί κι ένα παιχνίδι που νομίζω έδωσε ενθουσιασμό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό